Ons volleybalkamp heeft voor velen onder jullie geen introductie meer nodig. Jaar na jaar is het een groot succes waar maanden later nóg over gesproken wordt.

Succesfomules moet je niet wijzigen, je moet alleen .... meer plaatsen voorzien.

Ook dit jaar staat onze ervaren kampleiding weer paraat om een geweldig volleybalkamp te organiseren.

Lees er verder alles over...


WAT ? Een volleybalkamp waar de nadruk ligt op plezier en groepssfeer. Naast de dagelijkse trainingen, organiseren we ook allerlei andere activiteiten zoals een leuke quiz, een bosspel, een dagtocht… Het is dé manier om het seizoen goed te starten en weer wat nieuwe vrienden te maken binnen de club.

 

WANNEER ? Zaterdag 3/8/2019 – Maandag 12/8/2019
We geven voorkeur aan spelers die de volledige periode meegaan, want dit is beter voor de sfeer en makkelijker qua organisatie. Als je niet de volledige periode mee zou kunnen gaan, gelieve dan eerst contact op te nemen met Jaan voor je inschrijft. 

 

WIE ? Jeugdspelers, die dit seizoen competitie spelen, geboren tussen 2004 en 2008.

 

WAAR ? We gaan naar dezelfde toplocatie als vorig jaar: Hoeve Ten Vorsel in Bladel, net over de Nederlandse grens, in een bosrijke omgeving. Deze accommodatie is groot genoeg voor 50 kinderen, een enthousiaste leiding en een geweldige kookploeg.

 

KOSTPRIJS ?  Voor 10 dagen kamp betaal je € 300 (alles inbegrepen). Voor een tweede deelnemer uit hetzelfde gezin betaal je € 290. We nemen onze eigen fietsen mee, indien je geen eigen fiets kan meenemen komt er een extra kost van € 55 bij.

 

INSCHRIJVEN ?  Inschrijven kan vanaf 10 december. Dit doe je door het formulier op de website in te vullen met je gegevens.
Link naar het formulier

 

Om de inschrijving af te ronden, zal je een bevestigingsmail met de betaalinformatie ontvangen. Het voorschot van € 100 dient dan binnen de week gestort te worden, pas dan is de inschrijving definitief in orde.

 

Snel zijn is ook dit jaar de boodschap, want op 1 februari krijgen ook jongere spelers die nu al competitie spelen de kans om de resterende plaatsen in te nemen.  Zij zullen hierover op 1 februari een mail ontvangen. 

 

Hopelijk is alles duidelijk en kunnen we er samen weer een geweldig kamp van maken !

Als er nog vragen zijn kan je contact opnemen met Jaan Lacour (hoofdmonitor), via gsm 0470/26.73.13 of mailen naar volleybalkamp.oba@gmail.com. 

 

Groetjes,

De Kampleiding